Aanvullende Services

Hairworld is bovendien ook gespecialiseerd in de volgende aanvullende services / arrangementen;

Indian Head Massage.

Ervaar de Indian Head Massage. Ontspannende massage op het hoofd, maar ook nek en schouders worden niet overgeslagen. De massage wordt zittend uitgevoerd. Directe effecten; Heldere geest, vitaliserende werking, vermindert spanningshoofdpijn en kalmeert.

Epileren en verven van de wenkbrauwen.

De visagisten nemen samen met u uw wensen door en zullen zorgen voor een resultaat wat bij u past.

Visagie / Make up.

Make-up kan het mooiste uit jezelf halen. Sterke punten benadrukken, minpuntjes verdoezelen. Kent u uw eigen sterke punten of kunt u  wel wat hulp gebruiken?

Bruidsarrangementen.

Jij op je allermooist met het Hairworld Bruidsarrangement. Dé datum, dé locatie, dé jurk… alles wordt perfect voor uw mooiste dag. Met het bruidsarrangement van Hairworld bent u alvast het stralende middelpunt. 

Hoofdhuid- en haaruitval klachten.

Speciaal voor deze problemen wordt er bij Hairworld gewerkt met Mediceuticals. Naast een uitgebreide productlijn wordt het advies ondersteund door het gebruik van een Scope. Hiermee geven de specialistes u een kijk op uw hoofdhuid door deze 250x te vergroten en te tonen op een scherm. Op deze manier worden uw klachten of problemen tot in detail geanalyseerd en volgt er een optimaal behandeladvies.