Behandelingen

Knippen en Kleuren.

Bij Hairworld kan je terecht voor een kapsel dat bij jou past en jouw persoonlijkheid naar voren laat komen. Al onze stylisten worden uitgebreid getraind om een coupe te knippen en te kleuren die bij iemands gezicht en uitstraling past. Een goede coupe, kleur en styling kunnen ervoor zorgen dat je eigen persoonlijke en mooie kenmerken nóg meer er uit springen. Want: ‘Wat bij je past, dat maakt je mooi! Daarnaast zorgen wij er bij Hairworld graag voor dat je coupe natuurlijk oogt. Trends spelen een belangrijke rol in de haarmode, bij Hairworld geven wij hier een eigentijdse vertaling van. Je coupe en kleur sluiten dus aan bij hedendaagse trends, maar zien er wel natuurlijk uit.

Balmain Extensions.

Balmain Extensions is een innovatieve methode om volume, kleur, structuur en lengte toe te voegen aan je eigen haar. Balmain Extensions zijn gemaakt van met de hand geselecteerd 100% echt haar en ontwikkeld met 35 jaar ervaring. Balmain Extensions worden met uw eigen haar verbonden, blijven minimaal 4 maanden zitten en beschadigen het haar niet.

Bij het gebruik van de Balmain Hair Care producten krijg je 6 maanden garantie op de haarkwaliteit van Human Hair extensions en DoubleHair. Hoe beter je voor je extensions zorgt, hoe mooier je blijft!

Mannen knippen inclusief neck clean up service.

Speciaal voor de mannen wordt er gewerkt met American Crew. American Crew is al 15 jaar marktleider op het gebied van de ontwikkeling van de vaardigheden en de capaciteit van haarstylisten. Dit houdt in dat de haarstylisten bij Hairworld werken volgens de speciaal voor mannen ontwikkelde knipmethodes, Menswork, van American Crew. De speciale scheerolie om de nekhaartjes weg te scheren en de warme handdoek met een cooling lotion in de nek tot slot zorgen voor een unieke en onderscheidende behandeling.