Team

TEAM

Petra

OWNER EN MASTERSTYLIST

Ik ben Petra en eigenaresse van Hairworld sinds 1998. In 1990 ben ik begonnen als kapster. Ik ben kleurspecialist, door vele trainingen houden wij de kennis hiermee op peil. Samen met het vakkundige en gezellige Hairworld team willen wij alleen het beste voor de klanten.  Mijn grootste hobby is hardlopen en het liefst loop ik 2 marathons per jaar. Lekker eten en drinken staat ook hoog op mijn lijst van hobby’s.

Saskia

SALONMANAGER EN MASTERSTYLIST

Ik zit inmiddels al 23 jaar in het vak en sinds 1998 bij Hairworld. Ik ben gespecialiseerd in hoofdhuid- en haarproblemen en ben zeer vakkundig in krullen knippen. Hobby’s van mij zijn winkelen, yoga en borrelen met vrienden.

Queeny

SALONMANAGER EN MASTERSTYLIST

Ik zit vanaf 2006 in het kappersvak. Ik werk sinds 2007 bij Hairworld. Mijn specialiteiten zijn het zetten van highlights en het plaatsen van extensions. Hobby’s zijn er teveel om allemaal op te noemen maar onder andere fotografie, paardrijden, mijn kinderen natuurlijk, shoppen en lekker eten.

Jennifer

MASTERSTYLIST

Ik ben Jennifer en ik ben 26 jaar. Mijn hobby’s zijn voetballen, uitgaan, leuke dingen met vrienden en vriendinnen doen en winkelen! Ik werk sinds 2010 bij Hairworld. De eerste jaren als leerling en zo doorgegroeid naar Masterstylist. Mijn specialiteiten zijn balayage en highlights zetten. Kleur is mijn passie in het vak.

Stephanie

MASTERSTYLIST

Ik ben Stephanie, 28 jaar en sinds 2019 werkzaam bij Hairworld. Ik ben begonnen op mijn 16de met de kappersopleiding. Momenteel heb ik al ruim 11 jaar ervaring in het kappersvak. Mijn specialiteit ligt voornamelijk in het herenvak. Ik heb meerdere jaren bij een barber / herenkapper gewerkt.  Zeker nu de man ook steeds ijdeler word is het een uitdaging om daarin goed te blijven adviseren en stylen. Verder doe ik in mijn vrije tijd graag leuke dingen, zoals uitjes met vrienden en familie, vakanties en winkelen.

Martine

MASTERSTYLIST

Ik ben Martine en werk vanaf mijn 15de jaar in het kappersvak. Ik heb bij veel verschillende kapsalons gewerkt, waaronder ook een herensalon. Ik werk sinds 2013 bij Hairworld, waar het altijd gezellig is met mijn fijne collega’s! Ik vind het erg leuk om klanten advies te geven en met een nieuwe look tevreden naar huis te laten gaan. Mijn hobby’s zijn paardrijden, shoppen en lekker eten.

Daphne

MASTERSTYLIST

Ik ben Daphne en werk sinds 2015 bij Hairworld. Ik ben op mijn 16e jaar begonnen met het werken in een kapsalon. En daarnaast ging ik 1 dag in de week naar school. Inmiddels heb ik nu 15 jaar ervaring in het kappersvak. Mijn specialiteiten zijn highlights zetten en opsteken van het haar. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden en mijn gezin.

Lisa

MASTERSTYLIST

Ik ben 28 jaar jong en woonachtig en samenwonend in Apeldoorn. En vanaf februari 2020 moeder van ons 1e kindje. Ik werk sinds 2018 bij Hairworld. Vanaf mijn 17e jaar werk ik in het kappersvak en vanaf mijn 20e heb ik alle vakdiploma’s behaald. Mijn specialiteiten en voorkeur gaat uit naar korter haar knippen van dames, heren en kleuren. Ik vind vooral de afwisseling in het vak erg leuk. Mijn hobby’s zijn winkelen en gezellige avondjes met vrienden en vriendinnen.

ABIGAIL

SALON ASSISTENTE

BRITT

SALON ASSISTENT

WAT KLANTEN ZEGGEN

Een super goede kapsalon waar klantvriendelijkheid op plaats 1 staat!

Brenda van Laatum

Als je haar maar goed zit... En dat zit het bij mij altijd! Dankzij geweldig goed knipwerk!

Sjani van der Laan

Top service en gezellig personeel. Kwam er altijd als klein meisje en nu kom ik er met mijn kleine!

Michèlle Slijkhuis

Salon

Al meer dan 20 jaar is Hairworld een begrip in het centrum van Apeldoorn. In een schitterend monumentaal pand wordt hier al die jaren met veel passie gewerkt.

Behandelingen

Wat voor behandeling dan ook? Bij Hairworld Kappers kunt u terecht voor een kapsel dat bij u past en uw persoonlijkheid naar voren laat komen.

Modellen

Welke factoren spelen een rol bij het kiezen van het juiste kapsel? Bij Hairworld nemen we de tijd om te praten over het kiezen van een nieuwe look.