Benieuwd naar de vacatures? Bekijk snel onze vacature pagina

Team

TEAM

Petra

OWNER EN MASTERSTYLIST

Ik ben Petra en eigenaresse van Hairworld sinds 1998. In 1990 ben ik begonnen als kapster. Ik ben kleurspecialist, door vele trainingen houden wij de kennis hiermee op peil. Samen met het vakkundige en gezellige Hairworld team willen wij alleen het beste voor de klanten.  Mijn grootste hobby is hardlopen en het liefst loop ik 2 marathons per jaar. Lekker eten en drinken staat ook hoog op mijn lijst van hobby’s.

Maggy

SALONMANAGER EN MASTERSTYLIST

Hoi ik ben Maggy en zit sinds 2004 in het kappersvak en werk sinds 2021 bij Hairworld. Ik vind alles aan mijn vak mooi, maar knippen is toch mijn passie. Mijn hobby’s zijn mijn 2 kids en mijn paard.

Jennifer

MASTERSTYLIST

Ik ben Jennifer. Mijn hobby’s zijn voetballen, uitgaan, leuke dingen met vrienden en vriendinnen doen en winkelen! Ik werk sinds 2010 bij Hairworld. De eerste jaren als leerling en zo doorgegroeid naar Masterstylist en Salonmanager. Mijn specialiteiten zijn balayage en highlights zetten. Kleur is mijn passie in het vak.

Saskia

MASTERSTYLIST

Ik werk sinds 1998 bij Hairworld. Ik ben gespecialiseerd in hoofdhuid- en haarproblemen en ben zeer vakkundig in krullen knippen. Hobby’s van mij zijn winkelen, yoga en borrelen met vrienden.

Martine

MASTERSTYLIST

Ik ben Martine en werk vanaf mijn 15de jaar in het kappersvak. Ik heb bij veel verschillende kapsalons gewerkt, waaronder ook een herensalon. Ik werk sinds 2013 bij Hairworld, waar het altijd gezellig is met mijn fijne collega’s! Ik vind het erg leuk om klanten advies te geven en met een nieuwe look tevreden naar huis te laten gaan. Mijn hobby’s zijn paardrijden, shoppen en lekker eten.

Pamela

MASTERSTYLIST

Michelle

HAIRSTYLIST

Britt

HAIRSTYLIST

Cyenna

SALON ASSISTENT

WAT KLANTEN ZEGGEN

Een super goede kapsalon waar klantvriendelijkheid op plaats 1 staat!

Brenda van Laatum

Als je haar maar goed zit... En dat zit het bij mij altijd! Dankzij geweldig goed knipwerk!

Sjani van der Laan

Top service en gezellig personeel. Kwam er altijd als klein meisje en nu kom ik er met mijn kleine!

Michèlle Slijkhuis

Salon

Al meer dan 20 jaar is Hairworld een begrip in het centrum van Apeldoorn. In een schitterend monumentaal pand wordt hier al die jaren met veel passie gewerkt.

Behandelingen

Wat voor behandeling dan ook? Bij Hairworld Kappers kunt u terecht voor een kapsel dat bij u past en uw persoonlijkheid naar voren laat komen.

Modellen

Welke factoren spelen een rol bij het kiezen van het juiste kapsel? Bij Hairworld nemen we de tijd om te praten over het kiezen van een nieuwe look.