Benieuwd naar de vacatures? Bekijk snel onze vacature pagina

Behandelingen

BEHANDELINGEN

KNIPPEN EN KLEUREN

Bij Hairworld Kappers kan je terecht voor een kapsel dat bij jou past en jouw persoonlijkheid naar voren laat komen. Al onze stylistes worden uitgebreid getraind om een coupe te knippen en te kleuren die bij iemands gezicht en uitstraling past. Een goede coupe, kleur en styling kunnen ervoor zorgen dat je eigen persoonlijke en mooie kenmerken nóg meer er uit springen. Trends spelen een belangrijke rol in de haarmode, bij Hairworld Kappers geven wij hier een eigentijdse vertaling van. Je coupe en kleur sluiten dus aan bij hedendaagse trends, maar zien er wel natuurlijk uit.

BALMAIN EXTENSIONS

Balmain Extensions is een innovatieve methode om volume, kleur, structuur en lengte toe te voegen aan je eigen haar. Balmain Extensions zijn gemaakt van met de hand geselecteerd 100% echt haar en ontwikkeld met 35 jaar ervaring. Balmain Extensions worden met je eigen haar verbonden, blijven minimaal 4 maanden zitten en beschadigen het haar niet.

Bij het gebruik van de Balmain Hair Care producten krijg je 6 maanden garantie op de haarkwaliteit van Human Hair extensions en DoubleHair. Hoe beter je voor je extensions zorgt, hoe mooier je blijft!

MANNEN KNIPPEN (inclusief neck clean up service)

Speciaal voor de mannen wordt er gewerkt met de neck clean up service. De speciale scheerolie om de nekhaartjes weg te scheren en de warme handdoek met een cooling lotion in de nek tot slot zorgen voor een unieke en onderscheidende behandeling.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Een super goede kapsalon waar klantvriendelijkheid op plaats 1 staat!

Brenda van Laatum

Als je haar maar goed zit... En dat zit het bij mij altijd! Dankzij geweldig goed knipwerk!

Sjani van der Laan

Top service en gezellig personeel. Kwam er altijd als klein meisje en nu kom ik er met mijn kleine!

Michèlle Slijkhuis

Salon

Al meer dan 20 jaar is Hairworld een begrip in het centrum van Apeldoorn. In een schitterend monumentaal pand wordt hier al die jaren met veel passie gewerkt.

Behandelingen

Wat voor behandeling dan ook? Bij Hairworld Kappers kunt u terecht voor een kapsel dat bij u past en uw persoonlijkheid naar voren laat komen.

Modellen

Welke factoren spelen een rol bij het kiezen van het juiste kapsel? Bij Hairworld nemen we de tijd om te praten over het kiezen van een nieuwe look.