Benieuwd naar de vacatures? Bekijk snel onze vacature pagina

Salon

SALON

Hairworld Kappers is al meer dan 20 jaar een begrip in het centrum van Apeldoorn. In een schitterend monumentaal pand wordt hier al die jaren met veel passie en plezier gewerkt.

Hairworld Kappers is vooral bekend om het gemotiveerde en zeer goed getrainde team, naast uiteraard de kwaliteit van de kleuringen en geknipte coupes. Daarnaast is de gezellige en informele sfeer, de persoonlijke aandacht en advies, de extra toegevoegde waarde die veel klanten erg waarderen.

Persoonlijke aandacht is erg belangrijk bij Hairworld kappers.  Daarom beginnen we altijd met goed naar je te luisteren zodra je bij ons in de stoel zit.  Alleen zo kunnen we de coupe knippen en de kleur kiezen die voor jou het meeste doen.  Dat is de beste reden om naar Hairworld te gaan.

Voor een afspraak kan je bellen met het getoonde telefoonnummer of loop eens vrijblijvend binnen voor een behandeling zonder afspraak. Je bent van harte welkom.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Een super goede kapsalon waar klantvriendelijkheid op plaats 1 staat!

Brenda van Laatum

Als je haar maar goed zit... En dat zit het bij mij altijd! Dankzij geweldig goed knipwerk!

Sjani van der Laan

Top service en gezellig personeel. Kwam er altijd als klein meisje en nu kom ik er met mijn kleine!

Michèlle Slijkhuis

Salon

Al meer dan 20 jaar is Hairworld een begrip in het centrum van Apeldoorn. In een schitterend monumentaal pand wordt hier al die jaren met veel passie gewerkt.

Behandelingen

Wat voor behandeling dan ook? Bij Hairworld Kappers kunt u terecht voor een kapsel dat bij u past en uw persoonlijkheid naar voren laat komen.

Modellen

Welke factoren spelen een rol bij het kiezen van het juiste kapsel? Bij Hairworld nemen we de tijd om te praten over het kiezen van een nieuwe look.