Benieuwd naar de vacatures? Bekijk snel onze vacature pagina

Mediceuticals

MEDICEUTICALS

Mediceuticals is het enige professionele haarverzorgingsmerk met een medicinale achtergrond en werking van de producten. Mediceuticals formuleringen bevatten geen ingrediënten die in traditionele haarverzorgingsproducten voorkomen. Mediceuticals staat voor gezonde, veilige en effectieve haar- en hoofdhuidverzorging. Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid. Voor een gezonde start om uw hoofdhuid en uw haar optimaal te verzorgen is er een keus voor specifieke producten. Mediceuticals producten voor dunner wordend haar en intensieve hoofdhuidbehandelingen zijn ontstaan door uitgebreid onderzoek door gespecialiseerde dermatologische wetenschappers.

Alle mediceuticals producten worden gefabriceerd in FDA goedgekeurde laboratoria en bestaan uit farmaceutische ingrediënten en farmaceutisch water. Met de uitgebreide lijn van Mediceuticals producten hebt u de flexibiliteit om de oplossingen die het meest effectief werken af te stemmen op uw individuele behoeften.. Traditionele ingrediënten kunnen voor verstikking van de hoofdhuid zorgen en opeenstapeling van o.a. talg, stylingproducten en andere externe factoren.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Een super goede kapsalon waar klantvriendelijkheid op plaats 1 staat!

Brenda van Laatum

Als je haar maar goed zit... En dat zit het bij mij altijd! Dankzij geweldig goed knipwerk!

Sjani van der Laan

Top service en gezellig personeel. Kwam er altijd als klein meisje en nu kom ik er met mijn kleine!

Michèlle Slijkhuis

Salon

Al meer dan 20 jaar is Hairworld een begrip in het centrum van Apeldoorn. In een schitterend monumentaal pand wordt hier al die jaren met veel passie gewerkt.

Behandelingen

Wat voor behandeling dan ook? Bij Hairworld Kappers kunt u terecht voor een kapsel dat bij u past en uw persoonlijkheid naar voren laat komen.

Modellen

Welke factoren spelen een rol bij het kiezen van het juiste kapsel? Bij Hairworld nemen we de tijd om te praten over het kiezen van een nieuwe look.